Hoe maak je de beste actiefoto met je smartphone?

Selftimerwes

Het gebruik van de juiste hashtag is op Instagram van groot belang. De hashtags waar ik erg trots op ben, is mijn eigen hashtag #selftimerwes. In een foto met #selftimerwes zie je vaak mijn silhouet op de foto, bijvoorbeeld terwijl ik spring. Onlangs heb ik een fantastische functie gevonden op mijn telefoon, om nog betere #selftimerwes foto’s te maken; de Timeshift Burst functie op mijn Sony Xperia Z3. In deze blog vertel ik je hoe het werkt.

Wat is Timeshift Burst

Met deze functie schiet mijn smartphone in no-time 61 frames, waarna ik zelf het beste exemplaar kan kiezen uit de previews. Dit is fijn, omdat ik geregeld mijn #selftimerwes opnieuw moest nemen omdat mijn sprong er net niet goed op stond. Dit gebeurd me met Timeshift Burst niet meer. Het verbaast me ook dat alle voorbeelden waar ik uit kan kiezen, altijd vol details zitten en erg scherp zijn. Je kunt geen timer gebruiken bij deze functie waardoor je wel altijd iemand nodig hebt die de foto voor je kan nemen.

Waar vind ik de Timeshift Burst functie?

Ga naar de camera van je Sony Xperia Z3 om Timeshift Burst te gebruiken. In de camera ga je naar de camera-apps en scroll je naar beneden naar Timeshift Burst, niet te verwarren met Timeshift-video. Kies voor Timeshift Burst. Nu is het enkel nog een kwestie van de juiste locatie en omstandigheden vinden, scherpstellen en afdrukken! In je scherm verschijnen 61 frames, waar je doorheen kan scrollen. Aan jou de taak om het beste exemplaar te kiezen, mocht je toch de verkeerde hebben gekozen, kan je alle frames nog terugvinden op jouw telefoon.

menu sony

selecteer beste opname

In het dagelijks gebruik is Timeshift Burst een heel fijne functie om de beste actiefoto te kunnen nemen. In het geval van highspeed action kun je juist met Timeshift Burst toch een perfecte foto nemen.

T-Mobile Blog
Lees hier het originele artikel dat ik schreef voor het blog van T-Mobile.

Comments

comments

Posted in blog and tagged , , .