Kustlijn: Aruba en haar prachtige kust!

Kustlijn met ruwe zee

De kustlijn is de grens tussen enerzijds het water en anderzijds het land. Die van Aruba is dé plek voor long exposure fotografie.
In Aruba zijn voldoende plekken om de perfecte foto te maken. Naast de parelwitte stranden is er in het noorden een ruwe zee met waanzinnige rotskust. Om er te komen heb je wel een 4×4 terrein wagen nodig. Het is een stuk ongerepte natuur waar je met een normale auto niet echt door heen komt. Je moet daar dus rekening mee houden.

Kustlijn van Aruba

Kustlijn van Aruba

Seroe Calorado

In Aruba zijn een aantal natuurlijke bruggen langs de kustlijn. De meest bekende is in 2005 ingestort. Gelukkig zijn er nog een aantal te bewonderen maar daar kom je niet zomaar. Op uitnodiging van Aruba mag ik deze bijzondere locaties opzoeken. Met een chauffeur, 2 lokale fotografen en een select groepje bloggers vertrekken we. In een 4×4 terreinwagen het eiland verkennen. We bezoeken Franse pas, Mangel Halto, Baby Beach, Mangel Cora Wells, Rodgers Beach, Seroe Colorado (bridge), Natural Pool,
Andicuri, Black stone beach en Boca Keto. Het hoogtepunt is voor mij Seroe Colorado. Een natuurlijke brug met prachtige kleuren!

Seroe Calorado Brug

Seroe Calorado Brug

De wilde kustlijn

We rijden het binnenland in en ik zit achterin de 4X4. Ik bekijk de kustlijn. De woestijnachtige tinten en de cactussen kleuren mooi bij de rest. Ik vind het prettig om zo rond te reizen. Het straalt rust uit. Maar nu even wat anders. Tijd om te gaan cliff jumpen! Hierover in een ander blog nog meer.

kustlijn van Aruba

Kustlijn van Aruba

Op vakantie naar Aruba?

Wil jij ook naar Aruba? Check deze link om meer informatie te krijgen over het Noorden van Aruba. En hier voor meer informatie over Oranjestad, Palm Beach en Eagle Beach. Lees HIER mijn gehele verslag (Engels) van mijn reis naar Aruba.

 

Comments

comments

Posted in blog and tagged , , , , , , , .