Vesterålen here we come!

Vesterålen

Vesterålen stond al een hele tijd op mijn bucketlist! Morgenochtend is het zover. Dan vlieg ik met een select groepje naar Vesterålen. Normaal gesproken schrijf ik een blog achteraf maar voor nu wil ik toch een aantal bedrijven bedanken voor hun geloof in mij. Zij zorgen ervoor dat ik met de juiste kleding, gear en spirit op reis kan. Ten eerste wil ik mijn grootse dankbaarheid uitspreken aan Haglöfs. Ik heb echt de “Total Package” gekregen. Schoenen, broeken, jassen, thermo ondergoed en een geweldige rugtas. Heel erg bedankt!

ready to go

Al dat gereis

Elke keer als ik weg ga, dan leen ik van iedereen koffers. Ik vond dat het eens tijd werd voor een goede stevige koffer waar ik veel plezier van ga hebben. Dankzij Travelbags.nl heb ik een hele vette koffer mogen ontvangen. Hartelijk dank!

Accessoires

Naast dat ik al eens de GorillaPod SLR Zoom heb gekregen, heb ik nu ook de Ballhead BH1 black gekregen, om perfecte shots mee te maken! Dit dankzij Degreef-partner. Dank jullie wel!

Wesinthewild on tour

Ik wilde heel graag wat meer exposure creëren en vandaar dat ik het idee had om, om mijn reiskoffer heen, een vette koffer riem te plaatsen. Dat is gelukt, dankzij de lieve mensen van Koter Kado. Hij staat goed!

Instagram en Stories

Nou, ik ga mijn spullen gereed maken en inpakken. Wil je mijn avontuur volgen, volg mij dan op instagram. Deze trip ga ik ook een behind the scene doen met Stories. Ik zal tijdens mijn trip ook de @visitnorway account overnemen en daar dagelijks 1 of meer foto’s op posten. Via Facebook en Twitter deel ik ook het een en ander. Ik hoop dat ik jullie op deze manier mee kan nemen op avontuur.

See ya!

Wes

Comments

comments

Posted in blog and tagged , , , , , , , , , , .