Store Visit: Fjällräven Amsterdam

Store Visit

Vandaag ben ik weer op bezoek, voor een store visit, bij Fjällräven in Amsterdam. Ik ben met de auto en ik moet naar de Rozengracht. Gelukkig zit er zo’n 200 meter vandaan een parkeergarage. Ideaal dus. De kerstsfeer is zichtbaar en het is gezellig.

Store Visit: Fjällräven Amsterdam

Store Visit: Fjällräven Amsterdam

Fjällräven Filosofie

Een medewerker van de Fjällräven winkel in Amsterdam legt me uit over het ontstaan van de verschillende producten. Over de grens tussen outdoor en trekking. Elke zogenaamde “productfamily” heeft zijn eigen naam. Denk aan bijvoorbeeld “High Coast” of aan “Abisko“, een gestoffeerd/gevoerd trekking product. Ik heb tijdens de eerste store visit in Amsterdam de Singi Winter Jacket gekregen. Ook een gestoffeerd lichte en gevoerde trekkingjas, met een lange snit van G-1000. Veel zakken en een stormcapuchon met opvouwbare rand en een afneembare synthetische bontrand. De jas is erg warm en goed voor koude omstandigheden. De filosofie spreekt mij enorm aan. De kleding ziet er uiteraard goed uit. De kwaliteit ook. De medewerker neemt me mee door de winkel. Elke “productfamily” wordt uitgelicht. Denk aan bijvoorbeeld aan Greenland of aan Numbers. De filosofie wordt mij duidelijk. Leuk om tijdens deze store visit het enthousiasme te ervaren. Een goede kennis van de medewerker is natuurlijk een must. Nou, dat is bij Fjällräven geen probleem.

Store Visit Amsterdam

Store Visit Amsterdam

Fjällraven Amsterdam

Het verhaal achter de verschillende “productfamily”  is duidelijk. Ik weet nu ook welke kleding ik nodig heb voor verschillende locaties en weersomstandigheden. De store visit bij Fjällraven in Amsterdam is geslaagd. Ik loop nog even rond om te genieten van de mooie kleuren van de producten én van de gezellige sfeer. Een store visit is een echte aanrader. Midden op de Rozengracht in Amsterdam staat deze mooie winkel vol met waanzinnige producten. Laat je je graag informeren over bijvoorbeeld outdoor & trekking, dan ben je in goede handen. De mensen van Fjällraven in Amsterdam zullen er ales aan doen om je goed te informeren.
Wil je meer weten over Fjällräven, bezoek dan hun Facebook pagina.

Fjällräven aan de Rozengracht.

Fjällräven aan de Rozengracht.

Comments

comments

Posted in Fjällräven.