Wesinthewild weekend!

Radio Kootwijk

Hi allemaal. Wow, het was weer een super gaaf weekend. Afgelopen zaterdag mocht ik, in opdracht van Sony Mobile Nederland, een instagram workshop geven aan 9 winnaars die meededen aan een contest op instagram. De locatie was Radio Kootwijk. Geen onbekend gebied. Hier is een hoop goede energie. Ik kende de plek al van vroeger. Maar ik heb meer met Radio Kootwijk. Het is eigenlijk een soort middelpunt geworden van succes. Het begon vorig jaar februari. Via Facebook kwam ik er achter dat er een te gek festival zou plaatsvinden. Genaamd Grasnapolsky. Via mailverkeer kreeg ik de organisatie te pakken. Erg vriendelijk en na het bekijken van mijn instagramaccount werd ik uitgenodigd. Super gaaf! Ik mocht foto’s maken tijdens het festival, wat trouwens een echte aanrader is! Een van de weinige festivals waar kwaliteit, goede sfeer, goed eten, leuke mensen en te gekke muziek samenvallen.

Town of Saints

Ik, als muzikant, werd gegrepen door 1 band. Een band die wat uitstraalde, muziek speelde met gevoel en het publiek inpakte.
Town of Saints. Erg coole en toffe muziek. Maar goed, ik kon te gekke foto’s maken van een te gekke locatie en een nog betere setting. Het Grasnapolsky festival. Een begin was gemaakt. Ik kom daar zo weer op terug.

Hallo Bandung

Eind februari 2014 ging ik naar Indonesië en om een heel lang verhaal kort te houden, ik kreeg van Sony Mobile Nederland een Xperia Z1 mee en ik organiseerde een instameet in Bandung met lokale instagrammers. Na een groot avontuur in Indonesië, nieuwe mensen te hebben ontmoet en naar de geboorteplaats van mijn vader te zijn geweest in Bogor, ging ik terug naar Nederland. Binnen een week maakte ik een afspraak met Radio Kootwijk en ik mocht helemaal alleen het gebouw in om daar de mooiste foto’s te kunnen maken. Zie hier een aantal foto’s die ik voor Sony maakte. Heel bijzonder om als enige, in een gebouw met zoveel geschiedenis, foto’s te maken. Op de plek waar ooit Koningin Emma in 1929 de radiotelefoondienst met de woorden
‘Hallo Bandoeng, hoort u mij?’ opende. Vanaf die tijd kon Nederland bellen met Nederlands-Indië. De stilte en ruimte rondom het zendstation was nodig voor ongestoorde verbindingen, maar zorgde ook voor een vrije ontwikkeling van de natuur. Radio Kootwijk, een middelpunt van succes. Toen en nu. Nu voor mij.

O’Neil Footwear

Het succes gaat verder. Op Facebook zag ik dat Town of Saints moest optreden in Paradiso. Het leek mij erg leuk om eens nader kennis te maken. Ik stuurde een berichtje om te vragen of ik met ze mee mocht. Foto’s maken van hun optreden op een unieke locatie. De afspraak werd gemaakt en ik mocht met ze mee. Of ik anders eerst die middag met ze mee wilde naar een in-store concert bij O’Neill in Amsterdam. Voelt u hem al aankomen? Het moment dat ik in contact kwam met O’Neill. Ik had visitekaartjes bij me en ik bood mezelf aan om ook voor O’Neill Footwear foto’s te maken. Daar zouden we nog even contact over hebben. We zijn nu inmiddels 4 opdrachten verder en het is een enorm leuk bedrijf met leuke mensen die een heel erg leuk marketing team hebben.

De Instagram Workshop

Ik kreeg weken later een mailtje. Van iemand die werkzaam was op het Grasnapolsky Festival. Of ik ook workshops gaf? Jazeker. Ik was zojuist gestart daarmee en ik werd geboekt om 2 volle klassen kennis te laten maken met mijn verhaal als instagrammer. Volgende week geef ik 6 workshops. Allemaal door foto’s te maken tijdens het Grasnapolsky Festival in en bij Radio Kootwijk. Bizar he? Dat 1 zo’n festival en het zien én aanpakken van mogelijkheden zoveel moois biedt? Daarom was afgelopen zaterdag voor mij een bijzondere ervaring. In opdracht van Sony, de Instagram workshop en in het zendgebouw van Radio Kootwijk.
Mijn dag kon niet meer stuk. Kunt u dat zich voorstellen? Dat al deze dingen op z’n plek vallen? Mijn weekend werd zondag afgesloten met een vlucht heen en weer van Amsterdam naar Thessaloniki. In de cockpit. Daarover hopelijk snel meer!
Goed, dat was mijn weekend. Wat heb jij gedaan?

Comments

comments

Posted in blog, instagram and tagged , , .