Zeeland om te genieten van de natuur

Op weg naar Zeeland

Zeeland is heerlijk om uit te waaien en om heerlijk te genieten van de natuur. Vrijdag 16 oktober 2015 gingen ik, mijn vrouw en onze kinderen naar Zeeland. Na een 6 uur durende trip kwamen we uiteindelijk in de avond aan. Waarom duurde het zo lang? Na een kwartier rijden kwamen we in een hele lange file. Mijn olie was op en mijn koelvloeistof lekte. Dus na een half uurtje te hebben stil gestaan met ronkende motor begon mijn motorkap te roken. Einde oefening. Goed, nadat de ANWB kwam om te helpen konden we uiteindelijk verder rijden.

Heerlijk ontspannen

We hadden dit keer een 6-persoons Extra Luxe huisje. Een oppervlakte van 90 vierkante meter. Ongelooflijk hoe snel je je dan thuisvoelt. Na aankomst lag er een welkomstpakket klaar. Wat lokale biertjes, een flesje wijn, wat lekkers en wat praktische dingen. We kregen 4 fietsen en we hadden onze 2 honden mee. Enorm grote kamers, 2 luxe badkamers boven en beneden, vloerverwarming, een sauna en een sunshower. Heerlijk ontspannen dus!

huisjes reflex

Ontbijtservice Landal

Na heerlijk te hebben geslapen werd er aan de deur gebeld. Een heerlijk en uitgebreid ontbijt hing aan de deur. Dat is nog eens ontspannend wakker worden. Mocht je dus ooit naar Landal gaan, maak gebruik van hun ontbijtservice! Super handig.
We houden van wandelen, fietsen, het strand en van natuur. Nou, dan is het Nieuwvliet-Bad Resort van Landal perfect!

De perfecte locatie

2,5 dag relaxen in Zeeland. We hebben de fiets gepakt en we zijn gaan fietsen op de dijk. Een typisch Nederlands landschap met schaapjes, mooie wolken, het groene gras en de zee geur. Heerlijk! Ik hou daar van. Lekker fietsen met het gezinnetje. We hadden wat drinken en wat eten meegenomen en zijn hier en daar wezen stoppen om lekker te relaxen. Het is een prachtig landschap.
Veel natuur en een fantastisch uitzicht op de zee. Het zonnetje scheen goed. Wat kan zo’n tripje aan de kust, een mens goed in balans brengen. De locatie van dit Landal resort is de perfecte voor als je houdt van ontspanning, wandelen, uitwaaien en 1 zijn met de natuur. Wat hebben wij genoten!

schaapjes dijk

Eten en zwemmen

Naast dat we hebben gegeten bij een strandtentje hebben we ook eten afgehaald bij Landal. Erg lekker! Dat is ook een aanrader. Leuk personeel en de wachttijden vallen reuze mee. Dit park is geschikt voor gezinnen. Er zijn een aantal speeltuinen waar onze kinderen zich prima hebben vermaakt. Ook binnen is er een speelruimte met uitzicht op het zwembad. Ook daar hebben wij elke dag gezwommen. Heerlijk! Alles klopte en wij gaan graag eens terug!

zee

Weekendje weg naar Landal

Ik wil iedereen bij Landal bedanken voor dit goedverzorgde weekendje weg! Wij hebben met z’n vieren optimaal genoten van dit resort. De omgeving, de faciliteiten de natuur, de ligging en de ontspanning zorgden voor het perfecte weekendje weg! Hopelijk tot ziens en wil jij ook meer weten over dit park? Ga dan naar de site!

Comments

comments

Posted in landal and tagged , , , , , , .