Masterclass: Op Avontuur Met Kia Picanto!

WIN ACTIE: Maak nu jouw DROOM waar!

Wil jij een Masterclass van mij? Lees dit dan eerst. Het is nu 5 jaar geleden dat ik voor mijzelf begon. Na jaren van de ene baan naar de andere baan gezworven te hebben werd mij duidelijk dat er iets niet goed ging. Na 3 jaar had ik het meestal wel gezien bij een baas. 8 uur per dag binnen zitten achter een stapel papier, ik werd er ongelukkig van. Mijn hoofd zat vol ideeën maar ik kon het niet kwijt. Ik wilde iets creëren, iets laten ontstaan. In de ’ lege’ uren schreef ik muziek en teksten en ontwierp ik flyers en marketingplannen. Allerlei concepten werkte ik uit maar daar zat niemand op te wachten. 5 jaar geleden had ik door een reorganisatie de mogelijkheid om voor mezelf te beginnen.

Ik geloofde in mijzelf

Afhankelijk zijn van de WW was ik niet van plan en in 6 maanden tijd wist ik mijn eigen bedrijf op te zetten! Ik was als muzikant al semi prof en ik wilde een drumschool beginnen. Het was nogal een gok aangezien wij een huis hadden gekocht en 2 jonge kinderen hadden. Maar ik durfde het avontuur aan te gaan. Ik geloofde in mijzelf en ik wist dat dit de enige weg zou zijn.

Het grote avontuur begon

Mijn drumschool opende ik in 2012 en ik combineerde de lessen met mijn optredens. Ik speelde met verschillende artiesten en schreef en produceerde samen met Brownie Dutch de Junior songfestival hit Una Chica Especial, waarvoor ik een golden award kreeg. In mijn vrije tijd ging ik de natuur in om met mijn mobieltje te fotograferen. Een vriend attendeerde mij op Instagram om mijn foto’s te bewerken en te delen. Het was de aanleiding om een goede camera aan te schaffen en bleek een van de beste aankopen te zijn die ik ooit gedaan had.

(Masterclass winnen? Klik hier!)

(Masterclass winnen? Klik hier!)

Van drummer naar fotograaf

Ik kreeg ineens likes op mijn foto’s. Het bleek een social network te zijn. Nu kan ik erom lachen maar toen was ik verbaasd. Het volgen, reageren en het liken van foto’s werd een dagelijkse bezigheid. Ik ontving veel leuke en opbouwende kritiek. Mijn foto’s werden steeds professioneler en het aantal volgers groeide enorm. Na het organiseren en bijwonen van instameets en heel actief te zijn in de Instagram community, had ik 3000 volgers en werd ik door Instagram bekroond tot Suggested User.

Van fotograaf naar online influencer

Daarna ging het snel, binnen 2 weken had ik er 15 duizend nieuwe volgers bij. Daarmee starte een nieuw avontuur en ik voelde me na lange tijd begrepen, hier werd ik gelukkig van. Weg was het rusteloze gevoel dat mij al jaren in de weg zat. Dit wilde ik! Toen een groot merk mij benaderde om iets te promoten, viel het kwartje. Mijn creativiteit inzetten voor een opdracht smaakte naar meer. Het bouwen van een website en aansluiten bij social media kanalen werd een feit. Er begon iets te kriebelen. Een nieuwe marketingtool werd geboren. Het inzetten van mijn eigen social media kanaal. Ik profileerde mijzelf door het geven van workshops en advies. De eerste opdracht zette ik in om mijzelf te verkopen aan de volgende twee opdrachtgevers. Toen die overstag gingen had ik al 3 “klanten”.

Ik heb mijn dromen waargemaakt

Ik merkte dat ik goud in handen had, deze kans moest ik grijpen en goed aanpakken. Inmiddels ben ik al in meer dan 16 landen geweest. Ik heb meer dan 50 workshops gegeven. Ik werk voor meer dan 40 opdrachtgevers en het allerbelangrijkst is dat ik gelukkig én in balans ben. Inmiddels zijn er nog eens 50 duizend volgers bij gekomen en is het me gelukt om van niets iets te maken in korte tijd. Ik heb me geprofileerd in een landschap van tienduizenden Instagrammers die allemaal hetzelfde willen. Alle negativiteit heb ik omgezet naar positieve energie. Ik heb mijn dromen waargemaakt.

Win een masterclass met mij op dinsdag 9 mei

Dinsdag 9 mei is het zover. Ik ga dan met de nieuwe Kia Picanto op pad en jij krijgt mijn verhaal te horen. Mijn tips & tricks om jou op weg te helpen jouw droom waar te maken. Dit wordt vastgelegd op video! Wil jij kans maken op deze Masterclass? Laat mij dan jouw droom weten en stuur mij deze op naar 1 van mijn kanalen of mail naar wesinthewild@gmail.com. Je kan mij vinden op Instagram, Facebook en Twitter. Je kunt je ook aanmelden via de website van Kia. Aanmelden kan t/m 27 april!

(Masterclass winnen? Klik hier!)

Comments

comments

Posted in win actie and tagged , , , , , , .