Instagram Workshop

Instagram Workshop
Vandaag de 5e en 6e instagram workshop van deze week. Het is me wel een druk weekje geweest. Morgen nog een photoshoot in het zand. Kijk daar ook erg naar uit. Een telefoon testen voor een groot event. Het is zo cool als je gevraagd wordt voor nieuwe dingen. Begin september ga ik naar Zweeds Lapland en eind oktober naar Aruba. Daarover vertel ik snel meer!

Foto 22-06-15 11 28 50

Mobiele Fotografie
Het is erg leuk om aan scholieren mijn eigen verhaal te vertellen over instagram. Toch zijn er een hoop verschillen. Zij gebruiken instagram om leuke foto’s te delen met hun vrienden en ik, als influencer, probeer mooie foto’s te maken met een verhaal.
Dan is het toch elke keer weer leuk als ik ze op ideeën breng. Na 50 minuten te hebben gesproken over de ditjes en datjes gaan we een korte instameet houden om samen foto’s te maken met een thema hashtag die slaat op die dag. Daarna een kwartiertje editten en van elkaar leren. Als laatste bekijken we de foto’s van elkaar en dan zie je toch dat deze kids erg creatief zijn. Leuk om te zien en leuk dat je ze kan prikkelen met mobiele fotografie.

Foto 22-06-15 08 47 35

Storytelling
In oktober staan, na de zomervakantie, de eerste 3 workshops over instagram alweer gepland. Dit keer voor een organisatie die een “stoffig product” heeft. Dit zijn juist de leukere momenten om samen met een organisatie een “stoffig product”, zoals software, om te zetten naar een verhaal. Een verhaal met foto’s. Foto’s die visual hashtags uitbeelden. De termen en slogans van een organisatie. Een organisatie die door middel van #teambuilding samen een verhaal verteld. #storytelling

Lees hier meer over de Instagram Workshop <<<<<

Comments

comments

Posted in blog, instagram, workshop and tagged , , , , .